Soul Art®

Nu drar jag igång Soul Art®! Ett koncept som är inspirerat från Vedic Art men som jag utformat från alla mina erfarenheter av livet och mina utbildningar.

Mitt mål har varit att skapa ett liv där jag är mig själv fullt ut, genom att följa själens längtan. Att leva Här och Nu, att göra det min intuition säger, att inte begränsa mig och där kriget i hjärnan sluter fred med sig själv. Att leva i total sanning! Det är detta jag vill förmedla!

Jag använder oftast min magkänsla när jag leder en grupp och jag använder mig av övningar som är bra för att känna in och förstå sig själv. Det kan vara andningsövningar, yogaövningar, meditation, målning, skulptering, dans, sång och musik. Jag använder mig även av mina soulcoachande egenskaper där du finner sanningen i dig själv, genom dig själv.

Soul Art® är en konstform där du skapar inifrån och ut. Vi använder oss av olika verktyg och övningar där vi tar bort egot, som vill att allt ska vara perfekt och som även kan begränsa oss i vårt skapande. Att släppa loss egot betyder att själen kan ta större plats och där inget dömande råder, inga rädslor eller en massa tyckande om vad som är rätt eller fel. Här kommer då de fria experimenten fram och det får bli som det blir. I denna process sker en utveckling. Att våga prova nya vägar blir en fantastisk erfarenhet och att skapa en medvetenhet gör att vi mer och mer känner vad vi vill och inte vill skapa i våra liv. Skapandeprocessen kan gå hand i hand med livet om man skapar en medvetenhet genom sin skapandeprocess.

Man ”släpper” hjärnan och låter intuitionen styra då har du kontakt med något högre och friare. Nu kan det växa fram skapelser som man tror att man själv inte gjort och det pga alla blockeringar som egot och den lilla människan skapat genom sitt sinne. Alla vi människor har stora förmågor som väntar på att få komma ut. Vi måste agera för att få det att ske!
Så starta skapandeprocessen och låt den föra dig in i en värld full av kreativitet som gör att du finner kärnan i dig själv! Ditt autentiska jag, den du egentligen är och varför du är här!

Hjärtligen,
Eva

cof
IMG_20191003_120237_1

IMG_20200526_091055