Om mig

IMG_1592

Jag brinner för att hjälpa, stötta och finnas till för människor. Mitt mål och syfte i livet är att finnas till för andra, finnas till för de människor som vill förändra sina liv. En vilja att säga ja till sig själv och hitta sin egen inre kraft.

Med tiden har man kanske trasslat in sig i andra människors beteenden och handlingar som gjort att man tappat bort sig själv och inte ser riktigt klart på sitt eget liv.

Det är där jag kommer in med den livserfarenhet och de utbildningar och verktyg jag har.

Under årens lopp har jag gått olika utbildningar som fått mig att förändra mitt liv, jag har valt att focusera på ett leverne som känns sunt för mig, med viljan att leva istället för att överleva.

En 1- årig utbildning på Valjevikens folkhögskola med inriktning på hälsa har hjälpt mig att förstå kroppens behov av balans mellan jobb, vila och ha roligt.

Därefter gick jag en coachutbildning på CoachCompanion i Malmö. Genom den utbildningen började jag förstå vikten av att lyssna på mig själv i alla situationer. Att det är jag som har huvudrollen i mitt eget liv helt enkelt och att jag inte kan ta över eller stå till svars för någon annans liv. Vi bär ansvaret för våra egna liv i varje stund.

Eftersom jag är nyfiken och vill lära mig nya saker om mig själv så hoppade jag på en utbildning till Vedic art lärare som lärde mig att släppa mycket på prestige och krav vilket gjorde att jag hittade nya uttrycksätt som färg och form. Jag skapar min egen konst utifrån var jag befinner mig just här och nu. Det är så befriande och berikande att tillåta sig att skapa utan att någon annan talar om hur det ska se ut.

Efter att jag avslutat Vedic art kurserna ledde min nyfikenhet till en 2-årig utbildning som medial terapeut  som gav mitt liv en helt ny dimension och ett helt nytt perspektiv om liv och död.

Jag har även gått olika  healingutbildningar som t ex änglahealing och reikihealing som verkligen öppnade upp för kärlek till den helande kraften. Ett fint och kärleksfullt sätt att hjälpa kroppen att läka sig själv.

I skrivande stund går jag en 2-årig  distansutbildning till Soul Manifestation Coach. Där jag lär mig så mycket mer om mitt själsliga jag och den jag vill vara i sanning.

Vad du vill med ditt eget liv är det bara du som vet, jag kan med varsam hand finnas till och stötta dig på din väg.