En Ängel För Alla

IMG_1417

Sedan år 2009 har jag tillverkat änglar av olika slag. Änglaenergin ligger  mig varmt om  hjärtat som en härligt helande kraft. Jag började att måla änglar med torrpastellkritor, målade som besatt kunde knappt avsluta förrän jag började med en ny.

Det var så härligt med alla olika färger och former, jag hade aldrig en tanke på hur de skulle se ut de fick se ut som de blev och alla fick finnas kvar oavsett vad jag själv tyckte om dem. Änglarna började komma med små budskap av olika slag.

Det finns en ängel för alla och jag tänker som  så att alla människor är unika och får finnas. Mina änglar är unika och får finnas för att sprida olika budskap och kärlek, min önskan är att vi människor släpper rädslor och att vi kan tycka om oss själva för dem vi är, förstå vårt eget värde och våga vara oss själva fullt ut. Ibland behöver vi påminnas och peppas i  livet. Då kommer mina änglar väl till pass.

En stor Gåva jag själv får av att göra dessa änglar är att jag får så många fina berättelser om vad änglarna betyder för dem som köpt eller fått dem, fina berättelser om att man fått hjälp och påminnelser i olika situationer. Nu förtiden gör jag oftast keramik änglar små busänglar, jordänglar, budskapsänglar av olika karaktär.

 

Det Finns En Ängel För Alla

 

 

Jag hoppas du tar dig tid att lyssna på denna fantastiskt fina låt skriven och framförd av Anders Järvklo målningen i bakgrunden gjord av mig ”En Ängel För Alla”